su 17. helmik.

|

Joogahymy

Raskausjoogakurssi, Nokia

Raskausjoogakurssilla käydään läpi viisi liikunnallista joogaharjoitusta, joilla pyritään lisäämään raskaudenaikaista hyvinvointia. Harjoitukset voivat auttaa ehkäisemään raskauden aikaisia ja jälkeisiä ongelmia, kuten lantionpohjan heikkoutta, vatsalihasten erkaumaa, lihaskireyksiä ja turvotusta.

Registration is Closed
See other events
Raskausjoogakurssi, Nokia

Time & Location

17. helmik. 2019 klo 12.30 – 17. maalisk. 2019 klo 13.45

Joogahymy, Pirkkalaistori 10 LH7, 37100 Nokia

About the event

Raskausjoogakurssilla käydään läpi viisi liikunnallista joogaharjoitusta, joilla pyritään lisäämään raskaudenaikaista hyvinvointia. Harjoitukset voivat auttaa ehkäisemään raskauden aikaisia ja jälkeisiä ongelmia, kuten lantionpohjan heikkoutta, vatsalihasten erkaumaa, lihaskireyksiä, turvotusta sekä erilaisia kehon kiputiloja. Avaamme raskauden aikana kiristyviä lihasryhmiä ja vahvistamme kehon alueita, jotka kaipaavat lisää voimaa. Harjoitukset sisältävät muun muassa liitoskipuja helpottavia sekä vatsalihasten erkaumaa ehkäiseviä harjoitteita.

Joka kerralla tehdään lantionpohjaa ja syviä vatsalihaksia vahvistavia harjoitteita sekä teemanmukainen joogaharjoitus. Kurssin aikana kuulet myös kehon raskauden aikaisista muutoksista ja raskauden ajalle sopivista sekä vältettävistä harjoitteista. Joogaharjoitukset ovat astanga- tai flow-tyylisiä (hengityksen ja virtaavan liikkeen yhdistäviä) ja tunneilla soi yleensä musiikki.

Harjoitukset ovat sopivan lempeitä ja avaavia, mutta samalla vahvistavia. Kurssille voi osallistua missä tahansa raskauden vaiheessa. Kurssille osallistujilta ei vaadita aikaisempaa kokemusta joogasta.

Kurssimaksu on 70€, (sisältää 5 kertaa).

Share this event