su 24. maalisk.

|

Tampereen Astangajoogakoulu

Palaudu raskaudesta - kurssi, Tampere

Tuntuuko, että lantionpohjan lihakset kaipaavat vahvistusta? Onko tuntuma keskivartaloon kadoksissa? Pömpöttääkö vatsa? Onko sinulla alaselkäkipuja? Tervetuloa viiden kerran kurssille palautumaan raskaudesta ja synnytyksestä!

Registration is Closed
See other events
Palaudu raskaudesta - kurssi, Tampere

Time & Location

24. maalisk. 2019 klo 14.00 – 28. huhtik. 2019 klo 16.15

Tampereen Astangajoogakoulu, Yliopistonkatu 58B, 33100 Tampere, Finland

About the event

Tuntuuko, että lantionpohjan lihakset kaipaavat vahvistusta? Onko tuntuma keskivartaloon kadoksissa? Pömpöttääkö vatsa? Onko sinulla alaselkäkipuja?

Tervetuloa viiden kerran kurssille palautumaan raskaudesta ja synnytyksestä. Kurssille voi osallistua, kun synnytyksestä on kulunut yli kuusi viikkoa ja se sopii erityisesti niille, joilla synnytyksestä on alle 12 kuukautta. Myös vuoden jälkeen harjoitteista on hyötyä, jos sinulla on vatsalihasten erkauma tai kehoa kannattelevat lantionpohjan lihakset sekä syvät keskivartalon lihakset kaipaavat vahvistusta.

Vatsalihasten erkaumassa suorat vatsalihakset ovat liikkuneet erilleen ja niiden välinen jännesauma linea alba on venynyt. Erkauma ei välttämättä palaudu automaattisesti synnytyksen jälkeen, vaan tarvitaan erityisiä harjoitteita korjaamaan sitä. Erkauma aiheuttaa erilaisia oireita, kuten virtsanpidätysongelmia, vatsan pömpötystä ja alaselkäkipuja. Kurssi ei korvaa henkilökohtaista fysioterapiaa, mutta sopii hyvin vatsalihasten erkauman kuntoutuksen tueksi. Kaikki harjoitukset ovat erkaumaystävällisiä.

Kurssilla teemme viisi erilaista liikunnallista joogaharjoitusta, jotka auttavat luomaan vahvuutta oleellisille keskivartalon tukilihaksille sekä tärkeää pohjaa myöhempää raskauden jälkeistä harjoittelua ja liikuntaa varten. Samalla avaamme ja vahvistamme kehoa monipuolisesti ja lempeästi. Jokainen harjoitus sisältää lantionpohjaa ja syviä keskivartalon lihaksia vahvistavia harjoitteita sekä vatsalihasten erkaumaa kuntouttavia harjoitteita. Kurssilla kuulet myös teoriaa ja anatomiaa kehon muutoksista raskauden aikana ja saat tietoa raskauden jälkeen suositeltavista ja vältettävistä harjoitteista. Harjoitukset ovat flow- tai astangatyylisiä, ja tunneilla soi musiikki.

Aikataulu

24.3. klo 14.00-15.15 Hartioita avaava joogaharjoitus

31.3. klo 14.00-15.15 Alaselkää vapauttava joogaharjoitus

7.4. klo 14.00-15.15 Lempeä astangajoogaharjoitus raskauden jälkeiseen aikaan

14.4. klo 14.00-15.15 Corea vahvistava joogaharjoitus

28.4. klo 14.00-15.15 Liikkuva luova flow

Hinta, maksut ja ilmoittautuminen

Kurssimaksu on 70€, (sisältää 5 kertaa).

Ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen info@astangatampere.fi Muista ilmoittaa mille kurssille olet tulossa! Maksut pyydetään maksamaan Tampereen astangajoogakoulun tilille ilmoittautumisen yhteydessä (FI43 1146 3001 0395 66 viestiksi osallistujan nimi + palautus tammi/maalis). Kurssille mahtuu n. 15 henkilöä, joten varaa paikkasi ajoissa. Maksamalla kurssimaksun vahvistat paikkasi kurssilla. Mikäli haluat maksaa liikuntaseteleillä/vast. voit käydä maksamassa kurssin salille jonkun lukujärjestyksen mukaisen viikkotunnin alussa

Share this event