top of page
Child's Pose

Tyky-jooga

Oletko kiinnostunut sisällyttämään joogaa yrityksesi työhyvinvointipäivään? Tarjoan mahdollisuuden edesauttaa henkilökuntanne työkykyä ja jaksamista oman joogatunnin muodossa teidän omissa tiloissanne. Voimme myös sopimuksesta järjestää sopivan tilan tuntia varten.

Joogatunnit räätälöidään yrityksenne henkilökunnan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Voimme pitää esimerkiksi tunnin, joka kohentaa tuki- ja liikuntaelimistön hyvinvointia (alaselkä ja hartiat), parantaa yhteishenkeä tai tukee rentoutumista. Tai kombinaation näistä kaikista. 

Kaikille sopivat joogatunnit alkavat rauhoittumisella ja mielen tyynnyttämisellä hektisen työpäivän jälkeen. Siitä ohjattu tunti (60-90min) jatkuu monipuolisilla lämmittely-, venyttely-, tasapainoa ja lihaksia vahvistavilla harjoituksilla. Harjoitukset tehdään rauhallisesti oman hengityksen tahdissa itselle henkilökohtaisesti sopivina.Tunti päättyy ohjattuun rentoutukseen.

Tarjoan myös ergonomianeuvontaa sekä luentoja / workshopeja tuki- ja liikuntaelimistön hyvinvointiin, jaksamiseen ja muuhun työhyvinvointiin liittyen. Kysy ihmeessä lisää!

Tyhy-jooga: About Me
bottom of page